Новини и Промоции
Новини от Русе
За фирмата
Контакти
Кариери
Безплатни услуги
Търси в сайта
Интернет + телефон
Кабелен интернет за домашни потребители
Кабелен интернет за бизнес потребители
ADSL интернет
Такси за включване
Градска свързаност
VPN
Интернет статистика
Заявка за включване
Настройки на PPPoE
Предплатена карта VoicExpress
VoicExpress Success
Цени VoicExpress Success
Услугата 1020
Стани абонат на 1020
Статистика за телефонните услуги
VPN
Домейн - Информация и цени
Заявка за домейн
Хостинг
Изграждане на мрежи
Видеонаблюдение
Софтуерни услуги
Хардуерни услуги
Безплатни услуги
НОВИ МНОГО ПО-ВИСОКИ СКОРОСТИ ЗА БИЗНЕС ПОТРЕБИТЕЛИТЕ             ПРОМОЦИЯТА 10Mbit/s ЗА 20лв. ПРОДЪЛЖАВА ДО 31 АВГУСТ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
   11.04.2008 » УДВОЯВАНЕ НА СКОРОСТИТЕ
Удвояване на скоростите на интернет за в..
   20.12.2007 » Пребит директор на SPnet
Техническият директор на Спектър Нет-Вар..
всички новини  »
   
НАЧАЛО
ИНТЕРНЕТ
ТЕЛЕФОНИЯ
ДРУГИ УСЛУГИ
КОНТАКТИ
   
Новини и Промоции
Новини от Русе
За фирмата
Кариери
Безплатни услуги
Търси в сайта


Анкета
Какво теглите от торент тракерите
Филми музика (мултимедия)
Програми, софтуер
Друго
 
 

виж резултатите


 
 
17.09.2007  » 10 годишен юбилей

Чуй радиорекламите:
Радиореклама 1
Радиореклама 2

По случай десетгодишния си юбилей телекомуникационният оператор Спектър Нет АД излиза с два нови тарифни плана за фиксираната си телефония: 5uper_5 (за домашни абонати) и B_Talking (за бизнес потребители). Акцентът в новите тарифи са дестинации, които обикновено са на висока цена при телеком операторите на пазара. Така например, през мрежата на Спектър Нет, с Кипър Хърватска и Румъния може да се говори от 3 до 26 стотинки по-евтино на минута, в сравнение с другите оператори. Разговорите на Спектър Нет с Грузия , Япония и Южна Корея достигат до 50% по-ниска цена от тази на другите телекоми. Подобно е съотношението в цените, които Спектър Нет обявява от 1 септември, и за дестинации като Турция, Украйна, Индия, Израел, Либия, Нова Зеландия, Тунис, Южна Африка и др.

Изтегли PDF на ценовата схема

По новата тарифа за домашни абонати 5uper_5 към фиксирани телефони в Европейския Съюз и Великобритания, както и към фиксирани и мобилни мрежи до САЩ и Канада ще се говори само за 10 ст./мин. с ДДС. Всички разговори към телефони от мрежата на Спектър Нет са безплатни, градските разговори са на цена 3.3 ст./мин. с ДДС, междуградските – 7.7 ст./мин. с ДДС. А най-атриктивното в новата тарифа 5uper_5 за домашни абонати е абонаментната такса за телефонен пост – 5 лв. с ДДС на месец. Абонатите спестяват и от факта, че в мрежата на Спектър Нет няма “такса свързване”. Новият тарифен план B_Talking за бизнес абонати на Спектър Нет започва с абонаментна такса за един телефонен пост 9 лв. с ДДС на месец. Разговорите вътре в мрежата на Спектър Нет са безплатни, градските разговори – 3.1 ст./мин, междуградски – 6.5 ст./мин, няма “такса свързване”. Само за 8 ст./мин. с ДДС може да се говори до фиксирани мрежи Европейски Съюз, Великобритания, САЩ и Канада (фиксирани и мобилни).

„За десет години ние успяхме да убедим много от най-големите компании в страната да ползват нашите услуги, защото никога не сме подценявали интелекта на нашите настоящи и потенциални клиенти. Услугите, които предлагаме са на истинско европейско ниво и на все по-добри цени. Фиксираната телефония беше следващата стъпка от развитието на Спектър Нет, израз на стремежа ни да предложим цялостна гама от телекомуникационни решения на нашите потребители, с качеството, на което те са свикнали от интернет услугите ни.“ - коментар на Ралица Килиан, Търговски директор на Спектър Нет АД.

10 години Спектър Нет е повод и за промоция, свързана с фиксираните телефонни услуги на компанията. Едновременно с обявяването на новите си тарифни планове, Спектър Нет стартира и промоция за телефонията си. Компанията държи да благодари на своите настоящи клиенти. Всички телефонни абонати на Спектър Нет ще получат отстъпки от Септемврийската си сметка – 10 лв. или 10% от изговорените разговори (в зависимост от размера на сметката). За новите клиенти, които сключат договор в рамките на месец септември, същата промоция ще важи за целия месец октомври (целта е новите абонати да могат да се възползват от пълния 30 дневен промо-период). 10 лв. безплатно време за разговори в мрежата на Спектър Нет се равнява на 100 мин. разговори с ЕС (фиксирани), САЩ и Канада (фиксирани и мобилни).

Кратка информация за Спектър Нет: Спектър Нет АД е една от водещите частни телекомуникационни компании в България. Основана е през 1997 г., като в началото обслужва само корпоративни клиенти на територията на София. От 1999 г. започва сливания с локални интернет доставчици (Omega, Inet, ProLink и др.), които имат опит с пазара за домашни потребители. Постепенно разширява присъствието си и в страната – към настоящия момент над 20 регионални офиса. От 2004 г. Спектър Нет притежава лицензии за предоставяне на гласови услуги - “избор на оператор” (селекция), “фиксирана телефония” (VoIP), обществени телефони. Така компанията разширява портфолиото си активно: решения за пренос на глас и данни, интернет достъп, гласови телефонни услуги, виртуални услуги и разнородни допълнителни решения (напр. VPN). От началото на настоящата година важен проект за Спектър Нет стават услугите за домашни потребители (интернет и телефон). В рамките на няколко месеца компанията открива 14 нови районни офиса за София.

«  Обратно към новините
 
 


  web дизайн ®