Новини и Промоции
Новини от Русе
За фирмата
Контакти
Кариери
Безплатни услуги
Търси в сайта
Интернет + телефон
Кабелен интернет за домашни потребители
Кабелен интернет за бизнес потребители
ADSL интернет
Такси за включване
Градска свързаност
VPN
Интернет статистика
Заявка за включване
Настройки на PPPoE
Предплатена карта VoicExpress
VoicExpress Success
Цени VoicExpress Success
Услугата 1020
Стани абонат на 1020
Статистика за телефонните услуги
VPN
Домейн - Информация и цени
Заявка за домейн
Хостинг
Изграждане на мрежи
Видеонаблюдение
Софтуерни услуги
Хардуерни услуги
Безплатни услуги
НОВИ МНОГО ПО-ВИСОКИ СКОРОСТИ ЗА БИЗНЕС ПОТРЕБИТЕЛИТЕ             ПРОМОЦИЯТА 10Mbit/s ЗА 20лв. ПРОДЪЛЖАВА ДО 31 АВГУСТ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
   11.04.2008 » УДВОЯВАНЕ НА СКОРОСТИТЕ
Удвояване на скоростите на интернет за в..
   20.12.2007 » Пребит директор на SPnet
Техническият директор на Спектър Нет-Вар..
всички новини  »
   
НАЧАЛО
ИНТЕРНЕТ
ТЕЛЕФОНИЯ
ДРУГИ УСЛУГИ
КОНТАКТИ
   
Интернет + телефон
Предплатена карта VoicExpress
VoicExpress Success
Цени VoicExpress Success
Услугата 1020
Стани абонат на 1020
Статистика за телефонните услуги


Анкета
Какво теглите от торент тракерите
Филми музика (мултимедия)
Програми, софтуер
Друго
 
 

виж резултатите


 
 

Спектър Нет има удоволствието да предложи на Вашето внимание новата комплексна телекомуникационна услуга - voiceXpress Success. Тя е предназначена за бизнес и корпоративни абонати, които желаят да оптимизират комуникационните си разходи. Услугата voiceXpress Success включва едновременно ползване на гласови телефонни услуги и интернет достъп от всички ваши офиси и подразделения. Абонатите на телекомуникационния оператор Спектър Нет, могат да провеждат входящи и изходящи селищни, междуселищни, международни и мобилни разговори на изключително конкурентни цени.

Необходими условия:

  • IP свързаност от Спектър Нет;
  • телефонни номера от номерационния план на Спектър Нет;
  • изграждане на VLAN - при необходимост от свързване на няколко отдалечени офиса

С услугата voiceXpress Success, абонатите реализират икономии между 30% и 70% от международните разговори и до 50% за градските и междуселищни телефонни разговори. Нашите анализи показват, че над 50% от телефонните разходи на бизнес абонатите са вътрешнофирмени /междуофисни/. Тези разходи са значително оптимизирани с voiceXpress Success, тъй като разговорите в мрежата на Спектър Нет АД са безплатни и неограничени по време. Тарифите за гласовите услуги са дефинирани ясно, без да се утежняват от допълнителни условности и не съдържат такси за успешно свързване. Таксуването на разговорите е в най-изгодното съотношение 30/6, т.е. отчитане на всеки 6 сек, при първоначални 30 сек. Абонатите на услугата voiceXpress Success могат да се възползват от допълнителни услуги, като пренасочване на номера, ползване на специални тарифи при разговор в група и др.

Предимства на voiceXpress Success:

  1. Ако сте ползвали VOIP услуги чрез набиране на номер на доставчика, спестявате разхода за градско обаждане за всеки избран от Вас номер. Проведените разговори заплащате единствено по ценовите листи на Спектър Нет, с което икономическата целесъобразност на услугата се повишава с 50%.
  2. Повишава се сигурността на проведените от Вас разговори. Спектър Нет гарантира тайната на съобщенията и данните, които са свързани с ползването на услугата, като са взети всички необходими технически и организационни мерки за това.
  3. Имате възможност да ползвате и други Интернет услуги.

За техническата реализация на услугата voiceXpress Success са необходими следните условия:

  1. IP свързаност. Изграждане на свързаност (наета линия, оптична свързаност и др.) между офиса на абоната и най-близкия технически център на Спектър Нет.
  2. Телефонна централа. Необходимо е да разполагате с поне един свободен порт на Вашата офисна централа.
  3. Вариант 1 – Телефонната Ви централа поддържа VoIP. Изградената интернет линия се свързва със свободния порт на телефонната Ви централа. Това е достатъчно условие за ползване на услугата.

Вариант 2 – Телефонната Ви централа не поддържа VoIP. Необходимо е да се добави допълнително преобразуващо устройство. При обикновени (аналогови) телефонни линии, се използват опростени устройства – VoIP Gateway. При наличието на PRI/BRI телефонни линии (цифрови), се ползват специализирани устройства от по-висок клас. Независимо от типа устройство, то трябва да бъде едновременно свързано с Вашата телефонна централа и интернет линията.

Техническите специалисти на Спектър Нет ще Ви консултират за най-подходящия модел устройство, отговарящ на нуждите на Вашата компания.

  1. Крайни устройства /телефонни апарати/ - независимо от типа им. Спектър Нет предоставя необходимото оборудване напълно безплатно за срока на договора.


Към цените за телефония
 
 


  web дизайн ®